Előkészületben az Árnyak könyve (frissítve)

Hamarosan megjelenik a Delta Vision-nél egy nagyon régi, még a Ronin korszakából való tartozás, amiről mi is írtunk tavaly. Persze az Árnyak könyve nem egészen ugyanaz lesz, mint amit a Ronin írói műhelyében terveztek, és egy közös Chapman-Renier projekt lett volna. A fülszöveg alapján ez inkább egy Raoul Renier válogatás lesz, frissített szövegekkel és egy új írással, összesen 408 oldalon. Ha valakinek nincsenek meg a régi Legendák és Enigmák, akkor ebben a kötetben igazán igényes MAGUS írásokat találhat majd, de a vén rókáknak nem biztos, hogy túl sok újat mutat majd. Fontos még, hogy ez a kötet nem egyenlő a Krán munkacímű projekttel, amiben a Kráni krónika és annak folytatása kap majd helyet (ha lesz, mivel Renier most nem igazán foglalkozik MAGUS-sal).

UPDATE: A kötet tartalomjegyzéke:

– Feliratok egy törött kőtábláról
– A homály fajzatai
– A Kos birodalma
– Becsület dolga
– Kráni krónika
– Hideg karok ölelése
– A Farkasszellem gyermekei
– A szerelmes madár
– Függelék

A kiadó más szerzőktől is tervez hasonló gyűjteményes kiadásokat.

Árnyak könyve

Reklámok

4 hozzászólás

 1. Rastaman said,

  2011. augusztus 24., szerda - 8:32 du.

  Juhéééé 😀

 2. tseby'dr akula said,

  2011. október 20., csütörtök - 12:48 du.

  A könyv egész kellemes emlékeket idézett fel, és szinte faltam az oldalakat, amíg el nem értem a könyv 2/3-áig, onnét nem sokáig bírtam továbbolvasni mivel a kiadvány szerkesztője vagy be volt rúgva, vagy csak ennyit ért a szakmájához, de az Orkok könyve c. könyv utolsó harmada került bele a könyv végébe.
  Azért kiváncsi vagyok hogy másnak hogy tetszett ez a szemléletváltás én egy fél csillaggal jutalmaztam a moly-on, ami messze a leggyengébb értékelésem. Az utolsó novellát el se bírtam olvasni, Ha Worlukos regényt akarok olvasni akkor azt csakis Caldwell mestertől.

 3. Marcus said,

  2011. október 20., csütörtök - 8:36 du.

  Sziasztok!

  tseby’dr akula: Azt ugye tudod, hogy ez a Summariumban is helyet kapott szöveg kicsit javított, aktualizált verziója? Ha esetleg az Opálhajóst is beszerzed, ne lepődj meg, mert abba meg az elfes szöveget rakták be (a Karr-Khazad kapuiban meg ugye benne volt a törpés rész).

 4. tseby'dr akula said,

  2011. október 22., szombat - 3:37 du.

  Marcus az utolsó 2 iromány nem oda való, a könyv addigi hangulatához egyáltalán nem harmonizálnak. A szerelmes madár nekem 1 oldal után abbahagyos volt, és nem tudom elolvasom-e még.
  a törpés könyvben a törpös leírás passzolt az opálhajósról nyilatkozni nem tudok, de a végzet masinériáiban is mintha lett volna valami a gnómokról. Azért 6 orkmentes novella után odabaszni egy orkos leírást meg a végére egy első oldal alapján orkos novellát pofátlanság.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: